DTG
Direct To Garment

DTG eller (Direct To Garment) er perfekt til tryk på mørke tekstiler da du har et uendeligt antal farver til rådighed. Du betaler ikke pr. farve da det er en digital trykmetode som printes med hvid + CMYK.

SuperSoft
Serigrafisk Transfer

SuperSoft er en serigrafisk transfer, der er specielt udviklet til tekstiler af 100% bomuld. Den varmes helt ind i tekstilet og er blød og smidig. Man kan nærmest ikke mærke transferen og derfor er den også velegnet til større farveflader.

Flock
Transfer / Velour

Flock har et eksklusivt look med en blød velour overflade, som kan anvendes i flere sammenhænge. Transferen har en flot finish, og man kan skabe flotte og farverige motiver.

Broderi
Eksklusivt Look

Broderi er en eksklusiv form for logomærkning til dit tøj. Broderi giver dig et logo i høj kvalitet, der bliver ved med at se flot ud, selvom det er blevet vasket flere gange. Desuden kan det vaskes ved industrivask, da det kan holde til at blive vasket ved 95°C.

Direkte tryk
Screenprint

En moderne trykteknik gør det i dag muligt at fremstille innovative tryk med mange effekter og stadig beholde en blød og rar overflade, som gør tekstilet behageligt at bære. Direkte tryk har store fordele på lyse og lette tekstiler og særligt ved store oplag.

LaserGraveret Logo

Ønsker du din logomærkning skal være stilfuld og diskret, er lasergravering det helt rigtige valg, da dit logo bliver graveret i det pågældende stof. Ved lasergravering brændes det øverste lag af tekstilet, og resultatet er tone i tone – en lysere/mørkere grad end stoffet.

Her kan du læse lidt om De forskellige trykmetoder

SuperSoft

SuperSoft er en serigrafisk transfer, der er specielt udviklet til tekstiler af 100% bomuld. Den varmes helt ind i tekstilet og er blød og smidig. Man kan nærmest ikke mærke transferen og derfor er den også velegnet til større farveflader.

SuperSoft er en meget slidstærk og strækbar transfer som tåler industrivask. Den er udviklet til bomuldstøj med ingen eller fin struktur og anbefales specielt til bl.a. T-shirts og Sweatshirts.

SuperSoft er lettere åndbar, da den har et tyndt farvelag, der bliver varmet ned i tekstilet. Det er også grunden til, at den føles blød og behagelig mod kroppen, selv når der er tale om en stor farveflade. Rent prismæssigt ligger SuperSoft i den billige ende og så kan den ovenikøbet tåle industrivask.

Derudover har SuperSoft transferen en meget god stræk og slidevne. Dækevnen er moderat.

Til dig der vasker;

Kan vaskes med 95°C og kan tørretumbles ved 80°C. Vask og tørretumbling skal ske med vrangsiden ud.

Flock

Flock har et eksklusivt look med en blød velour overflade, som kan anvendes i flere sammenhænge. Transferen har en flot finish, og man kan skabe flotte og farverige motiver, som på nogle tekstiltyper passer fint og giver en helhed med harmoni i det færdige produkt. Mærket virker i nogle sammenhænge som et egentligt emblem, der bringer motivet helt frem i front med maksimal visuel effekt.

Flock anbefales til polotrøjer i bomuld og polyester samt caps.

Broderi

Broderi er en eksklusiv form for logomærkning til dit tøj. Broderi giver dig et logo i høj kvalitet, der bliver ved med at se flot ud, selvom det er blevet vasket flere gange. Desuden kan det vaskes ved industrivask, da det kan holde til at blive vasket ved 95°C.

Hvilke typer tekstil kan broderi anvendes til?

Broderi kan med fordel bruges på mange forskellige typer af tøj, caps og huer. Der er dog nogle tekstiler broderi er specielt god til, hvor f.eks. transfer ikke egner sig så godt. Derfor anbefaler vi broderi til bl.a.:

Fleece, Strik, Dunjakker, Tasker

Prismæssigt er broderi i den dyre ende af logomærkning, men med broderi får du et godt og eksklusivt produkt, der er af høj kvalitet og holdbarhed. En del af vores kunder vælger f.eks. broderi på arbejdstøj, da det kan holde til industrivask samt holder form og farve selv efter mange vaske.

Hvad er fordelene ved broderi?

Fordelene ved broderi er den høje kvalitet og holdbarhed samt det eksklusive look. Derudover er broderi rigtig flot på f.eks. fleece, strik og dunjakker, hvor en transfer ikke altid er den ideelle løsning.

Til dig der vasker

Vores broderier produceres med 100 % polyester tråd, der er klorægte og kan tåle vask op til 95°C. Dette betyder, at stort set uanset hvad du får broderet på, så kan logoet holde til de samme varmegrader, som det tekstil du har fået broderet på. Det kan sågar holde til industrivask, hvor tøjet bliver vasket med meget høje varmegrader, uden at det tager skade.

Du skal være opmærksom på

Du skal være opmærksom på størrelsen af logoet, dets detaljegrad og hvor på tekstilet det skal sidde. Grunden til dette er, at meget små detaljer kan være svære at gengive og derudover kan der, alt efter tekstilet, være begrænsede muligheder for, hvor logoet kan sidde, da der kan være både syninger og lommer man ikke kan brodere over.

Vi kan lave logoer med op til 15 farver og vi har ca. 300 forskellige trådfarver at vælge imellem. Vi gemmer alle vores broderiprogrammer, hvilket betyder, at du kun skal betale opstart første gang vi sætter dit logo i produktion og næste gang du skal bruge det, er det kun selve broderiet du betaler for. Vi kan også tilbyde dig et prøvebroderi af dit logo uden omkostninger.

Direkte tryk

Der skal forventes en leverings tid på ca. 10 dage. Oplag laves normalt ved min 50stk og op, største fordele opnås ved 100stk og op. Den bedste pris på større oplag opnås næsten altid ved denne trykmetode.

Trykkes på: T-shirts, muleposer og andre lette tekstiler.

Vask: max 70 grader

Tørretumbling: Ja, lav temperatur, vrangen ud.

Produktionstid: 10 arbejdsdage, express 5-6 dage.