Hos Printeri gør vi tingene anderledes.

Vi arbejder udelukkende med produkter i økologisk bomuld og genanvendt plastik, organisk trykfarve og trykker alting i eget studie i Danmark.

Don’t Panic It’s Organic

Økologisk, GOTS-certificeret Bomuld

“Hvis du kun vil have det allerbedste, skal du vælge GOTS.”

Der bliver brugt op til 91% mindre vand, 62% mindre energi og 46% mindre CO2 sammenlignet med almindelig bomuldsproduktion.

Der er ikke brugt skadelige kemikalier, og certificeringen omfatter også miljømæssige og sociale forhold, der garanterer sikre arbejdsforhold for alle i produktionskæden.

I årtier har almindelig bomuldsdyrkning tæret på både landbrug og landmændenes arbejdsforhold, og tekstilindustrien står i dag for 10% af al udledt CO2. Hjælp os med at gøre en forskel ved at vælge GOTS.

91

Less Water Used

0

Toxic Chemicals Used

46

Less C02 Emissions

Fra Affald til Tekstiler

Genanvendt plastik

“En cirkulær verden er en bedre verden.”

Eftersom vi allerede har al den plastik i verden, som vi har brug for, er det på tide, at vi begynder at bruge den på en mere fornuftig måde.

Ved genanvendelse undgår man at skulle udvinde olie til at producere nye polymerfibre. Det gør en markant forskel. Produktionen bruger 59% mindre energi og udleder 32% mindre CO2. Der bruges også betydeligt mindre vand sammenlignet med produktion af nye polyurethane fibre.

Vores sweatshirts, hoodies og produkter i melerede ‘Heather’ farver er lavet af 15% genanvendt plastik.

35

Less Water Used

59

Less Energy Used

32

Less C02 Emissions

Trykteknikker

“At vide at al trykfarve er organisk og uden brug af skadelige kemikalier gør hele forskellen.”

Når man bruger høj-kvalitet, organisk trykfarve bliver trykket blødt, lækkert og langtidsholdbart.

Skadelige kemikalier som methanal, plastisolblæk, polyvinyl og endda phthalater bruges ofte til trykning. Polyvinylchlorid er verdens tredje mest producerede syntetiske plastpolymer og er også en vigtig komponent i farver, der er meget brugt i T-shirt-trykindustrien.

Vi arbejder løbende på at forbedre vores miljøpåvirkning og vores sociale forpligtelser. Men vi kan ikke gøre det alene. Vi vil meget gerne have dig til at slutte sig til os!

Real Results, Guaranteed

Our products are FDA approved and backed by real science